Praktijk Sjanine 

  

Yo Senti kids                 'ik voel en hoor mijzelf'     

Voor wie is Senti kids? 

Kinderen individueel en/of in groepsverband die sensitief zijn door zichzelf of door invloed van de omgeving. 

Binnen Yo Senti begeleid ik kinderen in de basisschoolleeftijd en het voortgezet onderwijs. Coaching en/of begeleiding voor het individu of groepstrajecten op po en vo. 

Kinderen zijn nog vol verbonden met veel wat zich in de omgeving aandient. Ze staan nog dichtbij het (onder) bewustzijn en bezitten vanuit natuurlijk een hoge frequentie. Veel kinderen zijn dan ook  'hoog' gevoelig of meer gevoelig dan voorheen. Yin therapie laat het (hooggevoelige ) kind verbinden met de eigen energie, via het vertoeven in houdingen,  en bewegingsactiviteiten. Dit kan worden ondersteund met een persoonlijke voedingsadviezen en aanvullingen van onderstaande methodieken. 

Vanuit de verschillende methodieken die ik in mijn rugzak heb vanuit de yin therapie draagt 20 jaar onderwijservaring bij aan het af stemmen op maat bij de hulpvraag van het kind of de groep. 

- Rots& Water

- mindfulness

- yoga

- meditatie

- systemisch werken

- inzichten vanuit de YIN


De kinderen te begeleiden bij het ontdekken wie ze zijn, hoe hun lijf werkt en voelt , hoe ze gedachten en gevoelens kunnen beïnvloeden. Herkennen van emoties en hoe je deze kunt en mag uiten en ontdekken wat hun kracht is. 

kinderen leren luisteren naar hun ziel.


Voor meer informatie neem dan contact op voor een passend aanbod en traject- mail naar info@bysjanine.nl

TARIEVEN per 2023

uurtarief kinderen 75,-


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn